Miért van szükségünk mágneses térre?

Az élethez szükség van mágnesességre. Az űrhajósok a világűrben, mágnesesség nélkül nem élnék túl az utazást, ezért közben elektromágneses térrel kezelik őket. A mágnesességet már az ősi kultúrák (görög, római, egyiptomi, közép-amerikai) orvostudománya is használta. Napjainkban a Földnek, ennek az "óriás mágnesnek" északi és déli pólusa közötti mágneses ereje csökkenőben van. Ez hatással van a földi életre is. Az ember még tetézi a problémát azzal, hogy természetellenes életmódot alakít ki: pl. betonrengetegben lakik, sokféle, egészségre ártalmas elektromágneses hatásnak teszi ki magát (TV, számítógép monitor, mobiltelefon stb.), és kevés időt tölt a természetben.

A pulzáló elektromágneses terápiával az egészséges élet fenntartásához szükséges mágneses teret biztosíthatjuk mindennapjainkban. A terápia a szervezet számára olyan optimális környezetet teremt, amelyben beindulhatnak az öngyógyító folyamatok. A mágnesesség teljesen természetes hatás. Nem csoda és nem orvosság. A pulzáló mágnesterápia hatása gyengéd és mellékhatásoktól mentes. Energetizáló hatást fejt ki sejtszinten és felgyorsítja a salakanyagok kiürítését, valamint a sejtosztódás sebességét. Az emberi szervezetre holisztikusan hat, úgy, hogy segít feloldani a blokkokat, energetizál és aktiválja az öngyógyító erőket. A pulzáló elektromágneses terápia kúraszerűen, vagy rendszeresen használva is hatásos.

A mágneses mező segíti a szervezetet egyensúlyban tartani. Sokunkban ez az egyensúly egyfajta jó érzést eredményez, amit úgy hívunk: egészség.


PROMAG mágnesterápia : a mindenki számára elérhető egészségPROMAG pulzáló mágnesterápia kezelés


Tornóczky Anita a PROMAG pulzáló mágnesterápiát választotta, hogy súlyos lábtöréséből minél hamarabb felépülhessen.

Tornóczky Anita egy közlekedési balesetben súlyosan megsérült. A műsorvezető nyílt törést szenvedett lábát több helyen csavarokkal fogatták össze, és orvosai felépülését több hónapra becsülték.

A rendszeres PROMAG mágnesterápiás kezeléseknek is köszönhetően Anita két hónappal később már ismét robogóra ülhetett.

A képen a Promag prémium csomag látható.PROMAG PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA, melyet az egész család eredményesen használhat egészsége megőrzése vagy javítása érdekében!

A PROMAG pulzáló mágnesterápiás rendszer német gyártmányú, évente több ezres szériában értékesítik. CE 2004 93/4 EWG EU minősítéssel rendelkező, IIa orvosi kategóriába sorolt berendezés.

Az alapcsomagra 1 év, a komfort és prémium csomagokra 2 év garancia jár.

Funkciók, üzemmódok:
- Folyamatos vagy szakaszos üzemmód (6 mp sugárzás, 3 mp szünet, 6 mp sugárzás.....)
- A frekvenciák 1 Hz-es lépésekben állíthatóak
- Frekvencia léptetéses üzemmód: 5 mp-es lépésekben lépked körbe az összes frekvencián 1- 19 Hz között , így különféle szerveinket, szöveteinket "szólítja meg"
- Automatikus kikapcsolás 30 perc múlva az 5 -19Hz-es frekvenciatartományban
- A mágneses impulzus erőssége 6 lépésben állítható

Műszaki adatai:
- Tápfeszültsége: 12V, 1000mA
- Frekvenciatartomány: 1 - 19 Hz
- Mágneses térerősség: 0,21 mT max.


Figyelem! Betegség esetén a mágnesterápia nem használaható kizárólagos gyógymódként! Betegség vagy annak gyanúja esetén forduljon orvoshoz, és az álatala előírt kezelések mellett - orvosával egyeztetett módon - kiegészítő terápiaként használja a PROMAG -ot!

Elegendő napi 15 perc kellemes relaxáció a mágnesmatracon, hogy ismét feltöltődjön energiával!
Otthon végezhető, minden kellemetlenségtől mentes, az egész család használhatja, és ára is sokkal kedvezőbb, mint más hasonló készülékeké.

Mit kínál Önnek a PROMAG?
  • segíthet egészsége megőrzésében és a betegségek megelőzésében
  • segíthet a jobb fizikai és szellemi erőnlét elérésében
  • gyorsabb regenerálódást, felépülést
  • betegség esetén az orvosi kezelést kiegészítve a tünetek enyhülését, a mozgásszabadság visszaszerzését

  • Ez Önnek is sikerülni fog a PROMAG-gal, mert semmi másra nincs szüksége, mint naponta egyszer - kétszer leheveredni a matracra. Közben akár el is szundíthat. Tud ennél egyszerűbb és kényelmesebb egészségmegőrző módszert?

    Ez tehát egy vitalizáló és az öregedési folyamatot hathatósan lassító egészséggondozási program, mely leginkább a testi és szellemi fittség fenntartását szolgálja. Ugyanakkor alkalmas bizonyos betegségek gyógyításának gyorsítására, hatékony fájdalomcsillapításra, stresszoldásra valamint jó minőségű testi-szellemi relaxációra.    Kezdőoldal